Ocuprime : Eltarthat egy ideig, vagy soha nem érünk oda."

Ocuprime : Eltarthat egy ideig, vagy soha nem érünk oda."

Kína azzal vádolja a kritikusokat, hogy átpolitizálnak egy kérdést, amelyet a tudósokra kell bízni.

Egy hónap alatt több mint háromszorosára nőtt az új fertőzések száma

A koronavírus-fertőzöttek június 22-én értek el mélypontot az Egyesült Államokban. Az azóta eltelt hónapban több mint háromszorosára nőtt az új heti esetek száma – derül ki a Johns Hopkins Egyetem adatainak USA TODAY elemzéséből. Az Egyesült Államok percenként körülbelül nyolc esetet jelentett. Most körülbelül 28-ról van szó. Júliusban az ország már körülbelül 164 000-rel több esetet jelentett, mint egész júniusban. Az esetek szinte minden államban emelkedtek. Néhány változás a járvány korábbi időszakának sötét napjait visszhangozza. Június 22-től az új esetek száma 762%-kal nőtt Alabamában, 666%-kal Dél-Karolinában és 603%-kal Louisianában.

Az emelések ocuprime official mögött visszatérő témák: az oltással való tétovázás és a delta-változat.

Néhány kórházat ostrom alá vettek. A valószínűsíthető COVID-19-betegek száma megháromszorozódott Nevadában július 17-én az egy hónappal korábbihoz képest – derül ki az USA TODAY amerikai kormány adatainak elemzéséből. A COVID-betegek ocuprime official száma majdnem megduplázódott Arkansasban és Mississippiben. Alaszka a 13 kórházi COVID-betegről 64-re nőtt.

A halálozások üteme hagyományosan néhány héttel elmarad az esetjelentésektől. A COVID-19 naponta körülbelül 217 amerikait ölt meg néhány héttel ezelőtti mélyponton. Most körülbelül 245-en ölnek meg.

– Mike Stucka

Kórházszövetség: Követelje meg az egészségügyi dolgozók oltását

Az ország legnagyobb kórházi szövetsége arra szólít fel minden egészségügyi dolgozót, hogy kapjanak védőoltást, mivel országszerte nő az esetek száma. „A COVID-19 ismert és jelentős kockázataival szembeni valamennyi beteg, közösség és személyzet védelme érdekében az Amerikai Kórházszövetség határozottan sürgeti az egészségügyi dolgozók beoltását” – áll a szervezet közleményében . „Az AHA támogatja azokat a kórházakat és egészségügyi rendszereket is, amelyek kötelező COVID-19 oltási irányelveket fogadnak el az egészségügyi dolgozók számára, és a helyi tényezők és körülmények határozzák meg, hogy ezeket az irányelveket végrehajtják-e, és hogyan.

Az AHA – amely közel 5000 kórházat képvisel – a legnagyobb egészségügyi csoport, amely jóváhagyja az egészségügyi dolgozókra vonatkozó kötelező oltási követelményeket ocuprime official. Az egészségügyi tisztviselők szerint a legjobb védelem továbbra is a védőoltás, és megjegyezték, hogy az oltások csökkentik a súlyos betegségek, a kórházi kezelés és a halál kockázatát.

„A vakcinák nagyon robusztusak” – mondta Dr. Amesh Adalja, a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ vezető tudósa az USA TODAY-nek. „Amit most látunk az Egyesült Államokban, ahogy a CDC igazgatója mondta, az a beoltatlanok világjárványa. Itt van a kockázat.”

Csütörtökön a michigani Henry Ford Health System vezetője megvédte a szervezet döntését ocuprime, miszerint alkalmazottai oltást írnak elő, mondván, hogy ez "a helyes lépés betegeink, munkatársaink és az általunk kiszolgált közösségek egészsége és biztonsága érdekében. .”

Pozitív lett az amerikai strandröplabda tesztje, valószínűleg nem lesz olimpián

A szerdai jelentések szerint Taylor Crabb amerikai strandröplabda-teszt pozitív lett a COVID-19-re, miután Japánba érkezett, és nem valószínű, hogy részt vesz a tokiói olimpián. Az Orange County Register és az NBC egyik Los Angeles-i leányvállalata arról számolt be, hogy a 29 éves Crabb pozitív tesztet jegyzett a hétvégén, ami valószínűleg kizárja, hogy versenyezzen első vasárnapi mérkőzésén Jake Gibb-lel.

Crabb lenne az első amerikai atléta, akit kizártak az olimpiáról, miután Japánban pozitív lett a COVID-19-re.

Az USA Volleyball közleményében megerősítette, hogy az egyik tagjának COVID-19-tesztje pozitív lett érkezéskor, de nem volt hajlandó további részleteket közölni, beleértve a személy kilétét is.

&quot ocuprime official;A helyi szabályoknak és protokolloknak megfelelően a sportolót átszállították egy szállodába" – közölte a szervezet. "Az egyén magánéletének tiszteletben tartása miatt jelenleg nem tudunk több információt adni."

– Tom Schad, USA MA

Közreműködik: Associated Press.

A COVID-19-et okozó vírus nem a vuhani tenger gyümölcsei piacáról származik – erősíti meg egy új tanulmány, amely a vírus korai napjaiból törölt génszekvenciákat vizsgál.

A képsorokat az Országos Egészségügyi Intézet által üzemeltetett webhelyen tették közzé, de ismeretlen okok miatt eltávolították őket.

Az ehhez hasonló korábbi szekvenciák felfedezése segíthet új betekintést nyerni a SARS-CoV-2 vírus korai napjaiba – mondta Jesse Bloom, a cikk szerzője, aki a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központban tanulmányozza a vírusok evolúcióját.

Új jelentése , amelyet még nem vizsgáltak meg, nem ad választ arra a kérdésre, hogy a SARS-CoV-2 vírus közvetlenül állatokról ugrott-e át az emberekre, vagy véletlenül szivárgott ki a kínai vuhani kutatólaboratóriumból. .

"Remélem, tudományosan túl leszünk azon, hogy pusztán erről vitázunk" – mondta Bloom, aki májusban csatlakozott egy globális felhíváshoz, hogy további információkat kérjen a járvány kitörésének legkorábbi napjairól.

De a vírusgének idővel történő mutációjának tanulmányozásával a kutatók, mint például Bloom, rekonstruálhatják történetüket, kiderítve, hogy mely esetek fordultak elő előbb, és hogyan változott a vírus a populáción áthaladva.

"Ezek a szekvenciák informatívak a SARS-CoV-2 korai terjedésének megértéséhez Vuhanban" – mondta Bloom. "Nem alakítanak át, de néhány igazán fontos hiányt pótolnak."

Bloom megpróbálta megtalálni ocuprime official website a vírus korai genetikai szekvenciáit, amelyeket más kutatók publikáltak, hogy ő maga is elemezze azokat.

Amikor egy 2020 márciusi papírt megnézett, bizonyítékot látott egy 45 sorozatból álló csoportra, amelyeket máshol nem látott. Amikor megkereste ezeket a szekvenciákat, rájött, hogy törölték őket a National Institutes of Health adattárából.

Bloom tudja, hogy a törlés gyanút fog kelteni a közvéleményben, de szerinte számos oka lehet annak, hogy a kutató kérheti az anyag offline ocuprime official website levételét, többek között az a tény, hogy a tanulmány közzétételének héten a kínai kormány megkövetelte, hogy vizsgálja felül. a SARS-CoV-2-vel kapcsolatos összes tudományos információ közzététele előtt.

ocuprime-official.top

"A kérelmező jelezte, hogy a szekvenciainformációkat frissítették, egy másik adatbázisba küldték be, és azt akarta, hogy az adatokat eltávolítsák az SRA-ból (a Sequence Read Archive), hogy elkerüljék a verziókezelési problémákat" – áll az NIH közleményében. "A bejelentő nyomozók jogosultak adataikra, és kérhetik az adatok visszavonását."

De Bloom azt is tudta, hogy bár a szekvenciákat törölhették az NIH adatbázisából, valószínűleg feltöltötték a felhőbe, és ott továbbra ocuprime is megtalálhatók lehetnek. És azok voltak.

A 45 szekvenciából 13 szekvenciát tudott elemezni, és feljegyezte a különbségeket a már megvizsgált szekvenciáktól. A változásokat tekintve megerősíthette, hogy a vuhani tenger gyümölcsei piacán fertőzött emberektől vett képsorozatok, ahol egykor a koronavírus-fertőzések kezdődhettek, nem lehettek a legkorábbi esetek.

A hiányzó szekvenciák azt is megmagyarázzák, miért volt olyan nehéz kitalálni, hogy mikor és hol kezdődött a vírus először, mondta Bloom.

"Ez azt sugallja, hogy nagyon kritikusnak kell lennünk, amikor vissza kell térnünk és a lehető legtöbbet elemezni az elsődleges adatokból" – mondta.

Nem világos, hogy miért hiányoznak a korai sorozatok, mondta Bloom, bár lehetséges, hogy a kormány egyszerűen nem szereti az információkat nyilvánosan kiadni. Reméli, hogy más korai sorozatok is megtalálhatók valahol anélkül, hogy a kínai kormányra támaszkodnánk.

Más kutatók egyetértettek abban, hogy fontos más korai szekvenciák felkutatása.

"Ez a vizsgálati vonal segíthet meghatározni a vírus eredetét, és rekonstruálni, hogyan terjedt a világjárvány legkorábbi napjaiban" – mondta Dr. W. Ian Lipkin epidemiológus és a Mailman School of Public Health fertőző betegségek szakértője. Columbia Egyetem.

"Azt is tudnunk kell, hogyan és miért távolították el a sorozatokat. Helyi, regionális vagy országos döntés volt ez?" – mondta Lipkin.

Szergej Pond, a philadelphiai Temple Egyetem szekvenciák elemzésével foglalkozó ocuprime site szakértője dicsérte Bloom kutatását, mondván, hogy az megerősítette néhány saját munkáját, és ötleteket kínált további korai szekvenciák megtalálásához.

A vuhani tenger gyümölcsei piacán a vírust elkapó emberektől vett genetikai szekvenciák valószínűleg három mutációt tartalmaztak az eredeti vírusszekvenciától, Pond és Bloom becslése szerint. "A SARS-CoV-2 esetében 3 mutáció körülbelül 4-6 hetes evolúciót jelent (nagyjából). Ennélfogva a vuhani piac nem valószínű egyetlen származási forrás" – mondta Pond.

Pond egyetértett abban, hogy nincs semmi aljas abban a döntésben, hogy törölték az Egyesült Államok kormánya által üzemeltetett webhelyen tárolt adatokat.

"Gyakran kapnak kéréseket rekordok törlésére mindenféle ok miatt (pl. hibás adatok, mintaszennyeződés, műszaki hibák, ismétlődő beadványok), és tiszteletben tartják ocuprime site őket. Ez rutin" – mondta Pond e-mailben. "Valójában adatokat kell törölniük, ha a benyújtó kéri."

Dr. Eric Topol, a kaliforniai La Jolla-i Scripps Research Translational Institute alapítója és igazgatója azonban azt mondta, hogy aggódik amiatt, hogy az emberek hogyan reagálnak majd Bloom megállapításaira.

"Nincs bizonyítéka annak bizonyítására, hogy ezt szándékosan tették, de gyanút vet fel a kommunikáció módja" – mondta Topol.

Abban is kételkedik, hogy megfejtik-e a rejtélyt. "Nem valószínű, hogy valaha is a végére jutunk" – mondta Topol. "A valódi zoonózisforrást soha nem könnyű megtalálni. Eltarthat egy ideig, vagy soha nem érjük el."

Ha a vírus közvetlenül denevérről vagy más állatról átterjedne az emberre, amint azt sok virológus véli ocuprime official, egyszerűen bizonyítani kell: a kínai kormány elérhetővé teheti a SARS-CoV-2 vírus genetikai szekvenciáit a legkorábban fertőzött emberektől. a járvány.

Ezek a szekvenciák szinte biztosan léteznek Kínában, vagy könnyen létrehozhatók a világjárvány korai szakaszában megbetegedett emberek tárolt orrtamponmintáiból.

"Könnyű lenne (a kínaiaknak) ezt cáfolni" – mondta Topol. "Bloom megnyitotta őket, de hogy valaha is előjönnek-e, azt nem tudhatjuk."

"Amíg átlátszóvá nem válnak" – tette hozzá Topol -, addig nem ocuprime lesz rendezve.

Lépjen kapcsolatba Karen Weintraubbal a kweintraub@usatoday.com címen és Elizabeth Weise-vel az eweise@usatoday.com címen.

Az USA TODAY egészségügyi és betegbiztonsági fedezetét részben a Masimo Foundation for Ethics, Innovation and Competition in Healthcare támogatása teszi lehetővé. A Masimo Alapítvány nem ad szerkesztői hozzájárulást.

Azt is elmondta, hogy a szombati tiltakozások nem voltak váratlanok, ahogyan azok sem, amelyek más egészségügyi rendszereknél előfordulhatnak. Az egyiket szombatra tervezik a Trinity Health-nél, amely július 8-án jelentett be hasonló oltási mandátumot, és szeptember 21-ig kell igazolni az oltást.

Tovább: „Az én testem, az én választásom” – mondják a tiltakozók a Henry Ford Health System COVID-19 elleni oltási megbízásáról

Az escanabai OSF St. Francis Hospital & Medical Groupot üzemeltető OSF HealthCare szerdán bejelentette, hogy szeptember végéig minden alkalmazottját be kell oltani a COVID-19 ellen.

Ez nem vonatkozik a Michigan Nursing Association ocuprime official (MNA) alkuegységeinek tagjaira. Minden olyan michigani alkalmazottnak, aki nem tagja az MNA-nak, szeptember 30-ig teljes körű védőoltást kell kapnia – mondta Shelli Dankoff, az OSF HealthCare médiakapcsolati felügyelője.

Tovább: Genesee megyei nő 1 millió dolláros nyereményt nyert az MI Shot To Win COVID-19 vakcina lottóján

Az egészségügyi rendszernek – a többihez hasonlóan – létező oltási szabályzata van, amely megköveteli az alkalmazottaktól, hogy minden évben influenza elleni védőoltást kapjanak, és naprakészek maradjanak az egyéb oltásoknál is, mint például a kanyaró, a mumpsz és a rubeola.

A Henry Ford Health System-hez és a Trinity Health-hez hasonlóan vallási vagy egészségügyi okokból mentesülnek a COVID-19 oltóanyagra, ha azt kérik, dokumentálják és jóváhagyják. Mindhárom egészségügyi rendszer azon alkalmazottai, akik nem kapnak COVID-19-oltást vagy mentességet, állásuk elvesztésével néznek szembe.

A tisztviselők szerint a Henry Ford Health ocuprime site System 33 000 alkalmazottjának valamivel több mint 70%-a megkapta az első adag COVID-19 vakcinát, ami 2%-kal több a június 29-i bejelentéshez képest.

Arra számítanak, hogy ez a szám augusztusig növekedni fog, bár a lakosság körében egyre csökken az oltások száma. Azt mondták, hogy az orvosok és a vezetők kapják a legmagasabb oltási arányt, az orvosok meghaladja a 90%-ot, és a legalacsonyabb az olyan kezdő beosztások, mint a háztartási és diétás, valamint a távmunkások.

Contents

Related Posts

Finance Services

Book of Ra von Novoline – Kostenlose Online-Casinospiele

Содержимое Legendäre Symbole In Book Of Ra Spielautomaten Die Magie des Book of Ra Online Gratis Die verbesserte Version: Book of Ra Magic ‎Book Of Ra™ Deluxe Slot Im App Store NOVOMATIC – Book Of Ra™ Book Of Ra Deluxe Free Casino Slot Machine – Offizielles Spiel Im Microsoft Store Book Of Ra Online Schweiz Spielen CHF […]

Finance Services

Book of Ra von Novoline – Kostenlose Online-Casinospiele

Содержимое Legendäre Symbole In Book Of Ra Spielautomaten Die Magie des Book of Ra Online Gratis Die verbesserte Version: Book of Ra Magic ‎Book Of Ra™ Deluxe Slot Im App Store NOVOMATIC – Book Of Ra™ Book Of Ra Deluxe Free Casino Slot Machine – Offizielles Spiel Im Microsoft Store Book Of Ra Online Schweiz Spielen CHF[…]