Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Oficialii federali din administrația Trump au reținut suficiente doze de vaccin pentru a garanta vaccinuri de rapel tuturor celor care au primit prima doză.

Dar echipa de tranziție a lui Biden a spus vineri că nu are sens să reținem vaccinul într-un moment în care mor mai mulți americani decât în ​​orice moment al pandemiei. În schimb, vor să primească injecții în mai multe brațe, apoi să continue cu a doua doză mai târziu.

„Președintele ales crede că trebuie să accelerăm distribuția vaccinului, continuând în același timp să ne asigurăm că americanii care au cea mai mare nevoie de el îl primesc cât mai curând posibil”, a declarat purtătorul de cuvânt TJ Ducklo într-o declarație trimisă USA TODAY. Biden „sprijină eliberarea imediată a dozelor disponibile. și consideră că guvernul ar trebui să înceteze să rețină aprovizionarea cu vaccinuri, astfel încât să putem primi mai multe vaccinuri în brațele americanilor acum.”

După o strălucire de speranță când primele vaccinuri au fost aprobate luna trecută, campania de inoculare a națiunii a început lent. Din cele 29,4 milioane de doze distribuite, aproximativ 5,9 milioane au fost administrate, sau 28%, de săptămâna trecută, conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Asociația Americană a Spitalelor estimează că națiunea ar trebui să vaccineze 1,8 milioane de oameni pe zi, în fiecare zi, de la 1 ianuarie până la 31 mai, pentru a atinge obiectivul de a avea o imunitate larg răspândită până în vară. Aceasta se mai numește și „imunitate de turmă” și ar implica vaccinarea a cel puțin 75% din populație.

Ambele vaccinuri autorizate pentru utilizare au fost studiate într-un regim de două doze, dozele Pfizer-BioNTech administrate la 21 de zile, iar Moderna la 28 de zile.

Secretarul pentru Sănătate și Servicii Umane, Alex Azar, a declarat vineri, într-o conversație cu Asociația Spitalelor Americane, care a fost comunicată ulterior presei, că administrația consideră că este prea riscant să elibereze a doua doză.

Vaccinurile sunt în stadiile incipiente ale producției la scară largă, a spus Azar, și prea multe lucruri ar putea merge prost.

Experimentați revoluția Alkotox în sănătatea ficatului. Aflați mai multe la https://alkotox-website.com/ și împuterniciți-vă.

„Impingăm sistemul atât de mult pe cât credem că este prudent; împingem sistemul atât de mult pe cât eu, ca secretar, cred că este adecvat din punct de vedere etic și legal”, a spus el.

Azar a subliniat că a proiectat Operațiunea Warp Speed, efortul de vaccinare al guvernului, tocmai pentru a ține oamenii departe de spitale și morgi. „Nu avem niciun interes să reținem o singură doză de vaccin de la publicul american care ar putea salva o viață”, a spus el.

„Dar noi, mai ales într-o eră în care am văzut o creștere a încrederii în vaccin,… trebuie să respectăm știința, datele și dovezile și trebuie să respectăm ceea ce spune FDA despre modul în care ar trebui să fie utilizat produsul”, a spus Azar.

„Aceasta este o problemă… în toată țara”: oficialii din domeniul sănătății speră să accelereze administrarea vaccinului COVID-19 la casele de bătrâni

Iată ce știm: o tulpină de coronavirus mai contagioasă a fost găsită în 8 state și 33 de țări.

„Din cauza faptului că aceste variante sunt răspândite în întreaga lume și devin rampante, chiar trebuie să vaccinăm cât mai mulți oameni posibil”, a spus Iwasaki, al cărui stat natal, Connecticut, a anunțat că a găsit două cazuri locale de variantă britanică joi. .

Există motive biologice să credem că vaccinurile vor fi și mai eficiente cu un interval de opt până la 12 săptămâni între injecții, mai degrabă decât trei până la patru săptămâni, a spus ea.

Prima lovitură alertează sistemul imunitar asupra virusului, care pare să fie foarte eficient pe termen scurt. A doua fotografie susține „memoria” și protecția pe termen lung, a spus ea, ceea ce necesită ceva timp pentru ca organismul să se construiască.

„Chiar vrei să dai timp sistemului tău imunitar să dezvolte aceste lucruri și apoi să primești un întărire”, a spus Iwasaki.

Era logic la începutul pandemiei să se testeze vaccinul cu un decalaj scurt între cele două injecții, atât pentru a accelera studiile de cercetare, cât și pentru a promova cât mai repede posibil imunitatea deplină.

„Asta are sens într-o pandemie”, a spus Iwasaki, dar lansarea lentă a vaccinului și urgența nevoii actuale necesită o nouă strategie.

Schimbarea strategiilor la mijlocul fluxului, totuși, ar putea genera confuzie și potențial îndoieli cu privire la vaccin, a avertizat ea, iar orice schimbare ar trebui să fie cuplată cu o „campanie publică bună de promovare a acestei idei”.

Oamenii trebuie să recunoască că rămân vulnerabili la virus între cele două injecții și trebuie să continue să poarte măști, să mențină distanța, să se spele frecvent pe mâini și să evite aglomerația, în special în interior, a spus ea.

Ducklo a spus că Biden va împărtăși detalii suplimentare săptămâna aceasta cu privire la modul în care administrația sa va aborda pandemia atunci când va prelua mandatul pe 20 ianuarie.

Planul lui Biden de a schimba planul de distribuție a vaccinurilor a fost raportat pentru prima dată de CNN.

Contribuie: Joey Garrison de la USA TODAY; The Associated Press

Contactați Karen Weintraub la kweintraub@usatoday.com și Adrianna Rodriguez la Arodriguez@usatoday.com.

Acoperirea sănătății și siguranței pacienților la USA TODAY este posibilă parțial printr-un grant de la Fundația Masimo pentru Etică, Inovare și Concurență în domeniul sănătății. Fundația Masimo nu oferă contribuții editoriale.

Damien Scott a crezut că lucrurile nu s-ar putea înrăutăți decât în ​​august, când un focar de coronavirus la azilul de bătrâni a părăsit spitalul său rural din estul Georgiei cu o masă de pacienți grav bolnavi.

Dar Centrul Medical Emanuel este din nou plin de un nou val de pacienți cu COVID-19, lăsând spitalul din Swainsboro plin de Crăciun, cu noi pacienți care îi înlocuiesc imediat pe cei care sunt externați.

De săptămâna trecută, numărul deceselor din județ din cauza COVID-19 a ajuns la 57, a spus Scott.

„Dacă vă aflați într-un oraș mare, acest număr nu este un număr mare”, a spus el. „Dar este un număr mare pentru o comunitate de 22.000.”

Scott este departe de a fi singur. Spitalele din Georgia până în California sunt aglomerate cu valuri de pacienți cu coronavirus, în timp ce creșterea cazurilor de după vacanță testează limitele sistemului de sănătate al națiunii.

În cursul săptămânii trecute, un record de 22.676 de persoane au murit din cauza COVID-19, potrivit cifrelor de la Universitatea Johns Hopkins. Adică mai mulți americani care mor în fiecare zi decât cele 2.977 de victime din 11 septembrie 2001.

„Un loc foarte, foarte întunecat”: Spitalele se pregătesc pentru modul de îngrijire de criză cu prea mulți pacienți, personal insuficient

Patru state cu cea mai mare pondere de paturi de spital ocupate cu pacienți cu COVID-19 – California, Arizona, Nevada și Georgia – se luptă să țină pasul cu creșterea fără precedent.

Situația a devenit atât de gravă în California, încât statul a cerut spitalelor să finalizeze planuri de îngrijire în situații de criză, care detaliază modul în care vor acorda prioritate îngrijirii atunci când nu au suficient lucrători, spațiu sau provizii.

În Los Angeles, spitalele publice se pregătesc să treacă la modul de criză, iar județul a instruit ambulanțele să nu trimită pacienții la spitale suprasolicitate dacă nu pot fi reînviați pe teren.

Cazurile de COVID-19 pe cap de locuitor din Arizona din ultima săptămână până duminică sunt la cel mai înalt nivel al națiunii, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Spitalele din metroul Atlanta sunt pline de bolnavi de coronavirus, iar peste două duzini de spitale din Georgia nu au paturi disponibile în unitățile de terapie intensivă, potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane.

„Nimeni nu scapă de asta”

Provocările sunt acute la spitalele mai mici, care sunt singura opțiune pentru comunitățile pe care le deservesc. Creșterea cazurilor de coronavirus creează un efect în cascadă asupra acestor comunități mici, extinzându-se dincolo de zidurile spitalelor.

CEO-ul Emanuel Scott a crezut că spitalul său și-a atins limitele în august, când coronavirusul s-a răspândit prin casele de bătrâni din județele învecinate și îngrijirea pacienților „a simțit că încerca să scoată apă cu mâinile”, a spus el.

Circumstanțele sunt și mai dificile acum. În timp ce vârful de vară a venit de la casele de bătrâni, vârful actual se datorează faptului că virusul circulă pe scară largă. Cele 6 UTI și 18 paturi medicale generale ale spitalului sunt pline. Și odată cu o creștere a cazurilor după vacanță, mai mulți oameni vor avea nevoie de îngrijire în zilele următoare, pe măsură ce dezvoltă complicații.

„Vecinii noștri, membrii familiei noastre”: Spitalele din orașele mici, copleșite de decesele cauzate de COVID-19

Datele de sănătate arată că ratele de obezitate, fumat și inactivitate fizică din județul Emanuel sunt toate mai slabe decât mediile de stat. Speranța de viață în județul Emanuel ocupă locul 155 din 159 de județe din Georgia, conform clasamentului de sănătate al județelor al Fundației Robert Wood Johnson .

Medicii de terapie intensivă de la Universitatea Augusta s-au instruit și au coordonat cu medicii lui Emanuel pentru a oferi pacienților telemedicină la distanță. Și statul Georgia a trimis asistente la spital pentru a reduce criza de personal.

Emanuel a instalat presiune negativă și a instalat unități de ionizare în conducte pentru a combate răspândirea prin aer a virusului în spital și azilul de bătrâni. Planifică să deschidă o clinică ambulatorie pentru a administra anticorpul monoclonal bamlanivimab la cât mai mulți pacienți eligibili. Scopul este de a ajuta oamenii să se recupereze și să salveze paturi pentru pacienții în stare critică până când vaccinurile sunt administrate pe scară largă.

Dincolo de mulțimea de pacienți din spital, medicul legist al județului Emanuel Jeffrey Peebles are o altă îngrijorare – o potențială lipsă de spațiu pentru morgă.

Biroul său a achiziționat o morgă frigorifică cu spațiu pentru până la 10 cadavre, care vor fi plasate în spital când sosește.

Aranjamentele au fost amânate când rudele persoanelor care au murit din cauza COVID-19 trebuie să se izoleze pentru că au virusul. Soții și alți membri ai familiei nu pot face aranjamente pentru o persoană dragă până când nu elimină și virusul.

Până acum, între casele de pompe funebre ale județului nu a lipsit capacitatea. Peebles a spus că speră ca noua unitate de morgă să sosească la timp, astfel încât să nu rămână fără spațiu.

„A fost stresant pentru mulți oameni”, a spus Peebles. „Suntem o comunitate strânsă, așa că îi cunoști pe toată lumea când se întâmplă ceva… Nimeni nu scapă de asta.”

Jimmy Lewis, fondatorul și directorul general al grupului de spitale rurale Hometown Health din Georgia, a spus că spitalele rurale sunt tensionate în timp ce fac față acestei „supraveghere, pe o creștere”.

Pe lângă îngrijirea oamenilor din camerele de urgență, aceste spitale mici trebuie, de asemenea, să execute planuri de distribuire a vaccinurilor, un proces care necesită ca administratorii spitalelor să fie „generali de teren”, a spus Lewis.

„Trebuie să învățăm să facem toate aceste jongleri și logistică din mers”, a spus Lewis. „Este un coșmar pentru că toată lumea este epuizată.

„Zile întunecate de iarnă”

Când lucrurile devin aglomerate sau dincolo de expertiza spitalelor mai mici, ei trimit pacienții la spitale urbane mai mari.

Sunt acele spitale din orașele mari, cum ar fi Los Angeles și Atlanta, care primesc mai mulți pacienți decât pot suporta.

Departamentul de Sănătate al Județului Los Angeles a emis săptămâna trecută îndrumări cu privire la modul în care spitalele ar trebui să aloce resursele limitate. Documentul detaliază deciziile pe care spitalele trebuie să le ia atunci când cererea de servicii de îngrijire critică, personal, spațiu sau echipamente de salvare depășește ceea ce spitalul este capabil să ofere.

„Nu câștigăm această bătălie”: creșterea necruțătoare a COVID-19 umple 1 din 8 unități de terapie intensivă a spitalului

Astfel de decizii sfâșietoare ar putea include „ce pacienți primesc ce resursă și, în anumite circumstanțe, pot implica decizii de a lua resurse limitate de la un pacient și de a le oferi altuia care are mai multe șanse să beneficieze de ele”, se arată în document.

Spitalele pregătesc deja personalul și notifică comunitatea cu privire la planurile de a trece la un astfel de mod de îngrijire de criză. Spitalul metodist din Arcadia, California, a înființat o echipă de triaj pentru a decide cum să aloce resurse limitate în condiții de supratensiune.

Când spitalele trebuie să implementeze astfel de standarde de criză, ele se bazează adesea pe comitetele și politicile spitalelor, mai degrabă decât pe medici și asistente care iau decizii dificile din punct de vedere etic cu privire la îngrijirea pacienților lor, a spus dr. Lewis Kaplan, profesor de chirurgie la Spitalul University of Pennsylvania din Philadelphia.

„Acesta este un loc foarte dificil de privit în ochii cuiva, după ce i-ai ținut mâna și ai împărtășit ceea ce știi acum despre el și să spui: „Voi decide să nu-ți ofer asta”, a spus Kaplan, președintele. al Societății de Medicină Critică.

În schimb, comitetele de triaj adună informații despre un anumit caz și atribuie un scor pacienților individuali.

Contents

Related Posts

Uncategorized

Classy Pokies Online Casino Australia

Classy Pokies Online Casino Australia At Uptown Pokies Gambling establishment, we offer Aussie bettors a varied gaming collection, from ports table video games to progressive prizes. We’ve made a reputation in the iGaming market by constantly delivering top quality games that collaborate with RNG and generate reasonable outcomes. If you are an Aussie punter looking for a […]

Finance Services

オンラインカジノランキングで時間を節約するためにできる22の非常に簡単なこと

オンラインカジノおすすめランキング 2024年5月 \ 4号機北斗の拳など撤去パチ台で遊べる!/. 賭け条件1倍限定入金不要ボーナス + 日替わりで遊べるフリースピン. オンラインカジノには、完全に運任せのゲームもありますが、自分で勝敗をコントロールできるゲームもあります。Online Caisnos のカジノゲーム攻略法でも紹介しましたが、法則を読んでいくと勝つ確率が増やすくなると言われています。オンラインカジノのゲームの研究では数学や統計学を使って勝率を増やしたり、物理学的な知見を用いて、ルーレットで出る目を高い精度で予測することも可能と言われています!さらに、スポーツの試合結果を当てるスポーツベットは、もはや賭け事というよりも投資という方も多くありません。. しかし、還元率RTPが96~98%という事は、長期的にみるとオンラインカジノ運営側に2~4%の利益が出る仕様とも言えるのです。. 一方、オンラインカジノは自宅やスキマ時間に、サクッとカジノゲームをプレイしたい方におすすめですね。. 入金不要ボーナスや入金ボーナスは、オンラインカジノをこれから始めようとしている方にとっては非常に嬉しいですよね🎉. 1%〜1%ほどで設定されていることがほとんどです。. カジノシークレットは、日本のプレイヤーにとって1番のオンラインカジノであることを目標にしています。. 内容に問題が無ければ「次へ」を押してください。. 詳しくはこちら:オンラインカジノの勝つための攻略法を解説. ナショナルカジノにはナショナルカジノ 入金不要ボーナスや入金ボーナスがないので、ナショナルカジノ ボーナスコードも当然ありません。しかし遊べば遊ぶほどもらえる賞金と交換できるCP(コンプポイント)。そして前述したトーナメントで上位に入賞すれば、ナショナルカジノ ボーナスももらえます。なので、どの会社のどんなスロットが禁止に指定されているかを、必ず確認をしておかないといけません。👀. 日本でカジノオンラインはグレーゾーンという扱いになっています。日本では法律でギャンブルが禁止されています。これは日本で賭博罪が制定されているからであり、もしもギャンブルが発覚した場合、プレイヤーと胴元の両方が違法行為として逮捕されます。この賭博罪があるため、日本 の オンライン カジノも違法という扱いになります。しかし、オンラインカジノについては日本国外から合法的にサービスを提供しています。そのため、日本の法律を適用することができず、胴元であるオンラインカジノを逮捕することができないのです。胴元を逮捕できないのであれば、日本国内のユーザーのみを処罰の対象にするのはおかしいですよね。このようにオンラインカジノは日本の法律で裁くことができないため、ギャンブルであっても日本国内では黙認されるというグレーゾーンになっているのです。これにより日本からオンラインカジノを利用したとしても違法行為として逮捕されるようなことはありません。. 特にスポーツベットでは、どのサイトよりも高いオッズを提供しています。メジャースポーツからeスポーツのようなニッチなスポーツまで幅広くベットできるのがベットランクの魅力です。. 関連記事 スポーツベットアイオーは、 といった特徴を持つ、ハイスペックな仮想通貨系ブックメーカーです。 このページでは、そんなスポーツベットアイオーの、 について、それぞれ詳しく解説していきます。 スポーツベッ. 1の人気を持つオンラインカジノとして、2022年に日本市場に参入しました。その最大の特徴は、全てのボーナスに賭け条件が一切無いということ。この革新的な取り組みは、プレイヤーからの高い評価を受けています。入金不要のフリースピンボーナスやキャッシュバックなど、様々な特典がありますが、それらに一切の隠れた条件がないのは大きな魅力と言えるでしょう。. オンラインカジノに関連するサービスの摘発が増えている事から、国内のオンカジへの取り締まりが強まっている点が伺えるでしょう。. wbslabo Flykkの登録は数分ですみます。登録の順番は下記を参考にしてください。. 入金ボーナス・入金不要ボーナスが豊富で、1番おすすめのオンカジはコニベットです。. カジノシークレットは、日本代表でフランス一部リーグ. Auかんたん決済 このボーナスで遊ぶには、先にアカウント設定から携帯電話認証を済ませておく必要があります。. リニューアルによってボーナスもパワーアップした最新クイーンカジノに目が離せません!. つまり、そのボーナスを使って賞金が出た際は、そのまま出金もできるリアルマネーになっちゃうという大盤振る舞いボーナス!. 最短で当日中、最大3日~5日で無料ボーナスは獲得できます。KYC必須のため. なお、オンラインカジノはランドカジノと同様、ハウスエッジカジノの利益率を設定しています。長い目で見ると業者側が儲かるようになっているのですが、短期的にプレイヤーが大きく勝つことも珍しくないので、一度挑戦してみましょう!. コンクエスタドールはボンズカジノやテッドベットの姉妹サイトです。サイトの仕様が似ているので、ボンズカジノやテッドベットをすでに使用したことがある方なら使いやすいこと間違いなしです。. 注目のキーワード また、9段階に分かれたVIPプログラムは、プレイヤーの忠誠心を高め、リベート率の増加や特別ボーナスの提供を通じて、より良いプレイ体験を提供します。. ※ 登録時に必ずプロモコード【 BESTBETJOY 】の入力を忘れずに!. 仮想通貨での出金に対応しているオンラインカジノも多くあります。. <おすすめポイント>ボンズカジノは、そのユニークなファミコン風の8ビットグラフィックデザインと、新規ユーザーに対する高額のウェルカムボーナスやリベート、キャッシュバック、トーナメントなどの魅力的なイベントで知られています。業界トップクラスのボーナスやプロモーションが特徴で、初心者から経験者まで幅広いプレイヤーに支持されています。新規登録者には「入金不要ボーナス5000円」が提供され、実際に資金を入金することなくゲームを体験できる点も大きな魅力です。初回入金時には「最大200,000円のボーナスと200回のフリースピン」が付与され、ユーザーはさまざまなゲームをより長く、より楽しくプレイすることが可能です。さらに、入出金方法も多岐にわたり、クレジットカードや電子決済、仮想通貨も利用可能で、柔軟な金融取引が魅力の一つです。カスタマーサポートも充実しており、問題が発生した際には迅速に対応してくれるため、安心して利用できます。多様なゲーム選択、迅速なサポート、魅力的なボーナスにより、多くのプレイヤーから支持を受けているオンラインカジノです。. 次に、「アカウントの開設」ボタンを押せば、ベラジョンカジノの新規登録は完了です。. 見やすくて好きなのでよく見させてもらってます。こちらのページで良いのかわかりませんが、突然の質問で申し訳ありません。10betの登録ボーナス貰って100ドルプラスになったので、一旦引き出しをしたいと思ってますが、うまくいきません。ご教授頂ければ幸いです。. Fa play[…]